Bas Nix

“Ik zet de mens centraal en zet de puntjes op de i.” – Bas Nix

wie-is-nixDuurzame relaties vind ik belangrijk

Als interim bestuurder, interim manager, adviseur en coach sta ik voor kwaliteit en professionaliteit. Ik ben mensgericht en bied oplossingen op het gebied van tijdelijk leiderschap. Als het in een specifieke situatie nodig is, pas ik mijn leiderschapsstijl aan. Door mijn onafhankelijkheid kan ik objectief adviseren.

Ik zet mensen in hun kracht. Dit doe ik door tijdens coaching aan te sluiten op de potentie van medewerkers en deze verder uit te bouwen.

De rollen

De rol van interim manager of bestuurder, adviseur en coach zijn niet altijd te scheiden. Ik combineer deze rollen daarom vaak om tot het gewenste resultaat te komen.

Wat ik te bieden heb

Ik heb functies bekleed als toezichthouder, bestuurder, directeur, manager en stafmedewerker. Daarnaast heb ik rijke ervaring als interim-bestuurder en op het gebied van management, advisering en coaching.
Bij een opdracht als interim-manager/bestuurder kan het gaan om een veranderingsproces in uw organisatie, een strategisch project of een programma. Ik geef invulling aan veranderingsmanagement, projectmanagement, programmamanagement en overbruggingsmanagement. Als adviseur kan ik u adviseren over strategische onderwerpen, de inrichting van uw organisatie en de bedrijfsvoering. Ook bij intervisie kan ik ondersteuning bieden. Vooraf formuleer ik samen met u het gewenste resultaat. Hierop richt ik mijn focus tijdens het proces.

Waarden en overtuigingen

Respect en integriteit staan bij mij voorop. Ik ben transparant in wat ik doe en wat ik zeg. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat authenticiteit van groot belang is; iedereen moet vanuit zijn eigen waarden en normen invulling kunnen geven aan zijn functioneren.

Ik streef naar een open dialoog en na een goede analyse van de problematiek, zorg ik ervoor dat iedereen weet waar hij aan toe is. Mijn focus ligt op mensen, want zij dragen de organisatie. Wanneer medewerkers samen de juiste richting op gaan is resultaat gegarandeerd. Wanneer ik inschat dat een ander uw opdracht beter kan vervullen, dan help ik u binnen mijn ruime netwerk verder.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek verken ik graag wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Reacties zijn gesloten.